Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Fyzické tělo má za základ sedm složek (dhátů). Jsou to tyto následující, které navzájem vznikly různými druhy přeměn: esence (rasa), krev (rakta), případně menstruační krev (artava), maso (mánsa), tuk (méda), kost (ašti) morek (maddža) a semeno (šukra). Ženské semeno se nazývá strí šukra, případně šónita. Semeno ovšem není jen ve varlatech, ale proudí  celým tělem v jemných kanálcích nazývaných šukraváhiní nádí."...:-/:-/..........

Spousta cizích slov, aby to vypadalo učeně, protože je to normální blábol. Teorie, kterých se dají sesmolit desítky, neověřitelná v praxi. A jeden hned vypadá moudře a nepochybuji o tom, že má i spoustu "učeňkyň".

A přivádí je do tranzu "vyháčkováním";-D

1 0
možnosti

Nebudte tak prisny. Starorecke baje jsou take pekne cteni a nikoho to nepoburuje, ze to neni pravda. Stejne to je s indickou, zidovskou i krestansou mytologii.

0 0
možnosti

Zajimave cteni. Otazkou je jestli to je pravda. Krestani to vidi jinak, muslimove i zide taky, o atheistech ani nemluve.

0 0
možnosti

Nikdy mě nepřestane udivovat několik věcí.

1.) Co všechno je člověk schopen si vymyslet, aby nemusel dělat něco smysluplného.

2.) Co všechno je člověk schopen si vymyslet, aby si zašu.....l, ale aby to současně obalil něčím zajímavým. Óm nadsamec.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 631x
Hudebník zabývající se relaxační meditační a duchovní hudbou s využitím akustických nástroju zapadních i etnických. Publicista a recenzent v oblasti hudby a duchovních věd. Učitel jogy, tantry a dalších duchovních směrů.

Seznam rubrik